Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vierkante Eettafel

€ 71,00

Magis - Easy - Tafel - Wit

€ 71,00

Magis - Easy - Tafel - Zwart

€ 552,00

Kartell - Ami Ami Tafel - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Vierkante eettafel

Creëer de ultieme woonkamersfeer met de vierkante eettafel! Naast het genieten van de vierkante vorm kun je ook van de verschillende soorten hout, afmetingen en stijl genieten. Hierdoor vindt je eigenlijk altijd wel een match voor de geschikte vierkante eettafel voor in jouw eetkamer of woonkamer. De vierkante eettafel zorgt ervoor dat je tegenover je huisgenoot of kennis zit waardoor je sneller met elkaar aan de praat raakt. Dit bevordert de gezelligheid! Ook erg handig zijn de verschillende soorten onderstellen. Zo heb je tafels met in het midden een voet in plaats van op elke hoek. Hierdoor krijg je meer ruimte en verminder je de kans dat je jouw teen stoot. Ook heb je ze in verschillende materialen en stijlen, denk bijvoorbeeld aan een landelijke, steigerhouten eettafel.

Mix en match de vierkante eettafel

Met een vierkante eettafel kun je in combinatie met andere meubels in je eetkamer een mooie mix maken waar jij van houdt. Of je nou de look van de tafel wilt combineren met een mooie landelijke eetkamerstoel of met een eikenhouten bijzettafeltje. Je vindt zo bijna altijd wel een perfecte combinatie. Het is maar net hoe je het wilt en waar je van houdt.

Liever geen vierkante eettafel?

Kun je de vierkante eettafel niet in jouw interieurstijl gebruiken? Geen zorgen, we hebben ook een brede keuze aan allerlei andere tafels, waar vast een geschikte variant tussen zit! Of je nu zoekt in kleur, materiaal, afmetingen of stijl, wij helpen jou met het zoeken van de geschikte tafel in jouw kamer! Mocht je niks met de vierkante eettafel hebben dan kun je ook kiezen voor een andere vorm tafel, bijvoorbeeld een ronde eettafel. Je hebt een gezellige sfeer doordat iedereen elkaar gemakkelijk kan aankijken. Iedereen is hieraan gelijk. Of je kiest voor een specifiek materiaal, zoals een moderne glazen eettafel waarbij je jouw huis direct een ruimtelijkere uitstraling geeft!