Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Smalle eettafel

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Smalle eettafel

Ontdek de mogelijkheden met een smalle eettafel. Wanneer je thuis over voldoende ruimte beschikt dan kan je eenvoudig een brede en grote eettafel aanschaffen. Maar wanneer dit niet voor jou geldt dan kan een smalle eettafel een perfecte oplossing bieden. Zoals de naam eigenlijk al aantoont is een groot voordeel van de smalle eettafel dat hij smal is en hierdoor ideaal is voor kleinere eetkamers. Bij elke tafel zijn er duidelijke maten aangegeven zodat je zeker weet of de tafel die jij op het oog hebt ook in jouw eetkamer past. In deze tekst bieden wij jouw styling tips voor de eetkamer en geven we jouw een sneak peak in een ander deel van onze tafel collectie.

Styling tips voor een smalle eettafel

Bij de aanschaf van een smalle eettafel let je uiteraard vooral op de maten. Maar de materiaal keuze is net zo belangrijk, want dat heeft een flinke impact op de sfeer in de kamer. Wanneer je kiest voor een smalle eettafel van glas dan heeft dat al een hele andere invloed dan wanneer je voor één van hout kiest. Verder dien je bij het kopen van een smalle eettafel goed rekening te houden met de eetkamerstoelen die je erbij kiest. Omdat de tafel minder breed is komen de stoelen duidelijker naar voren. Dus kies eetkamerstoelen waarvan je weet dat ze er goed bij zullen passen.

Modellen naast een smalle eettafel

Buiten het feit dat we van een smalle eettafel een ruime collectie hebben, hebben we ook nog vele andere modellen die het waard zijn om bekeken te worden. Neem nu bijvoorbeeld een industriële eettafel. Een tafel die tegenwoordig steeds meer in de trend valt. Die door zijn rustieke uiterlijk perfect aansluit bij meerdere huisstijlen. Denk hierbij aan een moderne of landelijke variant. Dus kies voor een smalle eettafel of kies juist voor iets anders en maak jouw woon- of eetkamer af.