Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Ronde Eettafel

€ 795,00

Diamond Table - Eettafel - Kubikoff

€ 228,00

LaForma - Florida Eettafel - Transparant - Chroom

€ 488,00

LaForma - Eos Eettafel - Transparant - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Ronde eettafel

Een ronde eettafel is niet weg te denken uit de moderne eetkamer. De gesloten keuken wordt steeds vaker vervangen door de open keuken, waardoor een ronde eettafel een vooraanstaand meubel in je interieur wordt. Een ronde tafel is vandaag de dag in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, zodat je gegarandeerd de perfecte ronde eettafel kunt vinden!

Een ronde tafel

De ronde tafel wordt gebruikt om iedereen in een dusdanige positie te plaatsen, zodat de één niet belangrijker is dan de ander. Een ronde eettafel heeft daarbij een luchtige, casual uitstraling met een gezellig aura. De ronde eettafel bevordert daarnaast sociale interactie in de vorm van gesprekken, omdat iedereen aan een ronde tafel op dezelfde hoogte zit en elkaar gemakkelijk aan kan kijken. Daarom is een ronde eettafel ook terug te vinden in veel restaurants. Bovendien creëert een kleine, ronde tafel een intiem gevoel: ideaal voor een romantisch dinertje!

Met een ronde eettafel bespaar je bovendien ruimte, waardoor een dergelijke eettafel perfect in een kleine ruimte past. Vanwege de afwezigheid van hoeken, kun je gemakkelijk om een tafel heen lopen. Hoewel een ronde tafel met meerdere poten stevigheid biedt, kun je ook kiezen voor een ronde tafel met één centrale poot, waarbij de poten niet in de weg zitten bij het aanschuiven. Ronde eettafels zijn ook als uitschuifbare eettafel verkrijgbaar zodat je gemakkelijk extra zitplekken kunt creëren. Ook kun je zo de tafel makkelijker en fijnere manier tegen een muur schuiven. Kun je niet kiezen tussen een rechthoekige of ronde eettafel? Overweeg eens een ovale eettafel! De ovale eettafel combineert de voordelen van beide modellen: je kunt gemakkelijk met meerdere mensen aan plaatsnemen aan een ovale eettafel en een ovale tafel bespaart tegelijkertijd ruimte. Bovendien stimuleert ook een ovale de sociale interactie!