Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Ovale Eettafel

€ 1.038,00

Kartell - Maui Tafel - Antraciet

€ 1.038,00

Kartell - Maui Tafel - Blauw

€ 2.271,00

Kartell - Glossy Ovale Tafel - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Ovale eettafel

Een ovale eettafel is een erg praktisch alternatief voor een traditionele rechthoekige of moderne ronde eettafel. Een ovale eettafel combineert namelijk de voordelen van beide soorten tafels! Een ovale eettafel is een belangrijk meubel in je interieur: je eet er aan, je neemt er gezellig de dag door, je kunt er aan vergaderen, je begint er de dag aan met een kop koffie, enzovoort. Het kiezen van de perfecte tafel is dus haast een must. Een ovale tafel biedt de meeste voordelen!

De voordelen van een ovale eettafel

De ovale eettafel verenigt het beste van zowel de ronde als rechthoekige tafels in één vorm. Er is geen volmaaktere vorm te verzinnen. Net zoals bij een ronde tafel, kun je aan een ovale tafel iedereen recht in de ogen kijken. Door de afwezigheid van hoeken, is de ovale tafel kindvriendelijk en zit er tevens niemand aan het hoofd van een dergelijke eettafel. Aan de ovale eettafel is geen hiërarchie: iedereen is dus gelijkwaardig. Een centraal gesprek voeren kan perfect, maar ook een tweegesprek is goed mogelijk! Daarbij komt dat er aan een ovale eettafel genoeg plaats is voor vrijwel iedereen. De ovale tafel is ook ideaal voor in de kleine eetkamer of studentenkamer, omdat je de ovale tafel zowel in een hoek als tegen een muur kunt plaatsen. Een ovale eettafel staat altijd goed!

Natuurlijk moet je ook letten op de stijl van de eettafel. Belangrijk hierbij is dat een ovale tafel wel past bij de rest van je interieur. Gelukkig voor u hebben wij diverse soorten ovale tafels in ons assortiment. Zo kun je bij ons kiezen uit een moderne, bijvoorbeeld glazen eettafel of uit een warmere tafel van hout. Extra praktisch is de uitschuifbare ovale eettafel! Alles is mogelijk!