Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Uitschuifbare eettafel

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Uitschuifbare eettafel

Een uitschuifbare eettafel en de eettafel in het algemeen zijn belangrijke onderdelen van je huis. Samen met familie en vrienden geniet je van gezelligheid en lekkere maaltijden aan de uitschuiftafel. De uitschuifbare eettafel is een innovatief product dat de ruimte in je huis of eetkamer optimaliseert. Daarbij bespaar je ook nog eens geld met een uitschuifbare tafel, omdat je geen extra tafel hoeft te kopen!

De voordelen van een uitschuiftafel

Onze uitschuifbare eettafel is verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren, materialen en maten. Er is dus een uitschuiftafel voor iedereen! Een uitschuifbare tafel wordt bij ons gemaakt van duurzame materialen als hout, glas, metaal of een combinatie daarvan. Voor een moderne uitschuiftafel kiest men vaak voor een glazen blad, zodat er een open en ruimtelijke sfeer ontstaat. Ga je echter voor een meer landelijke of vintage look? Dan is een uitschuifbare eettafel van hout meer iets voor jou. Kies een uitschuifbare eettafel die past bij de rest van je interieur!

Daarbij geeft een uitschuifbare eettafel een zekere veelzijdigheid, voornamelijk op het punt van ruimte(besparing). Een uitschuiftafel is een de ideale tafel voor in een kleine kamer. Wanneer je familie en/of vrienden op bezoek krijgt, schuif je een uitschuifbare eettafel simpelweg uit en je creëert zo snel en eenvoudig extra zitplekken. De rest van de tijd laat je een uitschuifbare eettafel ingeklapt, zodat je weer meer ruimte in je kamer hebt. Een uitschuiftafel is daarom ook gemakkelijk af te leveren en te verplaatsen.

Op verschillende manieren is onze eettafel uitschuifbaar. Zo heb je de traditionele uitschuiftafel met een los, afneembaar middenstuk, waarbij dat middenstuk ergens wordt opgeborgen. Tevens is er de mogelijkheid om eenvoudig een extra blad onder het ‘normale’ blad van een uitschuifbare eettafel vandaan te trekken. Dit maakt de eettafel uitschuifbaar op een simpele en ruimtebesparende manier!