Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Terrastafel

€ 159,00

Scab Domino - Tafelonderstel 73 cm - Zilver

€ 79,00

Alfta - Polypropyleen tafelblad - Rond - Wit

€ 79,00

Alfta - Polypropyleen tafelblad - Rond - Antraciet

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Terrastafel

Met een terrastafel kan je heerlijk genieten op zomerse dagen samen met vrienden en familie. Heb je bijvoorbeeld een barbecue op een zomerse avond? Dan is het wel zo prettig als je al het eten kwijt kunt op tafel en je gasten goed aan tafel kunnen zitten! Eettafels kunnen simpelweg niet ontbreken in je tuin, net zoals een eettafel in de keuken ook onmisbaar is. Zoek je geen tafel voor op het terras, maar bijvoorbeeld houten eettafels? Ook dat is mogelijk. Er zijn veel verschillende eettafels die je kunt gebruiken. Het is maar net wat je zelf nodig hebt en belangrijk vindt. Je kan kiezen ronde eettafels of gewoon voor een vierkante. Dit is ook afhankelijk van je tuin of de ruimte waar de terrastafel wordt geplaatst. Een terrastafel is eigenlijk altijd wel handig!

Terrastafel voor in jouw tuin

Wil je ook heerlijk kunnen tafelen in je tuin op een zomerse dag? Eettafels zijn hiervoor dé oplossing! Er zijn verschillende soorten meubels voor je terras die je kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het houten terrastafel of juist aan uitschuifbare eettafels. Als je vaak met grote groepen wilt eten, is het handig om te kiezen voor een uitschuifbare terrastafel. Erg handig om snel en gemakkelijk extra zitplaatsen te creëren. Terrastafels zijn er dan ook in veel verschillende kleuren en maten. Zo vind je uiteindelijk altijd wel een tafel uit de vele eettafels die er zijn.

Een houten terrastafel

Wil je een houten terrastafel? Een houten terrastafel is tegenwoordig erg populair. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor eiken houten, steigerhouten of een teakhouten eettafels. Dit komt ook doordat hout materialen goed te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. Dat is wel zo prettig bij eettafels. Daarnaast geeft het een mooie robuuste uitstraling, wat wellicht echt iets voor jou is! Ben je nieuwsgierig naar alle landelijke eettafels? Wil je een tafel voor op je terras? Bekijk dan de collectie en ontdek alle eettafels!