Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Koloniale eettafel

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Koloniale eettafel

Verzeker jezelf van een designparel met een koloniale eettafel uit ons assortiment. Je vindt hier allerlei tafels die iets koloniaals hebben. Groot of klein, dik of dun, noem het maar op. En misschien kom je er wel achter of deze eetkamertafel echt helemaal jouw ding is! Of juist niet, en dan hebben we misschien nog wel wat andere gave tafels voor je. Lees in ieder geval snel verder en ontdek alles over de koloniale eettafel of bekijk het assortiment en laat je inspireren!

Wat is een koloniale eettafel?

Een koloniale eettafel kenmerkt zich door zijn donkere kleur en vier stevige poten. Hoewel deze eetkamertafels enigszins een landelijke uitstraling hebben, misstaan ze ook zeker niet in de moderne kamer. Een koloniale eettafel kan bestaan uit verschillende soorten hout, maar wordt voornamelijk vervaardigd uit teakhout. Dit geeft hem een robuust en toch ook elegant karakter. Uitermate geschikt om mee te combineren, dus! Zo kun je ervoor kiezen om lichte stoelen aan te schuiven bij de koloniale eettafel juist om het contrast te benadrukken of juist landelijke eetkamerstoelen voor een gezellig en warm tafereel. Zoals je ziet is een koloniale eettafel de ideale combinatievriend en hij zal er zeker voor zorgen dat jouw eetkamer de gezelligste plek van het huis wordt!

Andere modellen buiten de koloniale eettafel

Natuurlijk hebben we ook andere modellen in ons assortiment naast de koloniale eettafel. Zo hebben we een ruim aanbod in houten tafels. Bijvoorbeeld een kersenhouten eettafel of een teak eettafel. Allebei erg sterke houtsoorten. Kersenhout heeft een flinke variatie in kleur zo kan hij licht bruin zijn maar ook donkerrood. Teak is wat neutraler op dat gebied en heeft normaal een bruine kleur. Teak bevat een natuurlijke olie waardoor die onbehandeld al goed te gebruiken is. Ook helemaal mooi!