Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Industriële eettafel

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Industriële eettafel

Een industriële eettafel vroeger veelal gezien in een fabriekshal of een groot oud pand. Maar tegenwoordig een trend wat zijn weg naar de particuliere sector duidelijk gevonden heeft: het industriële meubel. Waar een industriële eettafel vroeger gebruikt werd als ambachtsbureau op de werkplaats, is hij nu niet meer weg te denken uit de eetkamer. Zo komen ze in alle varianten voor. Van salontafel tot bijzettafel tot een industriële eettafel. Ondanks dat bijvoorbeeld een industriële eettafel er robuust en fris uit kan zien , kun je hem toch net zo warm en sympathiek maken als je zelf wilt. Mits je op de juiste manier combineert. Mocht dit het geval zijn dan toveren ze jouw kamer zeker om tot een waar industrieel paleisje.

Wat is een industriële eettafel?

Het eerste wat je te binnen schiet zal wel hout in combinatie met metaal zijn. En feitelijk is dat ook juist, maar een industriële eettafel is meer dan dat. Het is de smaakmaker van jouw eetkamer. Door zijn rustieke uiterlijk past hij zonder enige moeite thuis in alle soorten interieurstijlen. Is dat niet prettig? Zijn robuuste metalen poten in combinatie met een bewerkt tafelblad maakt de industriële eettafel dé plek waar jij gezellig met vrienden en familie kunt avondeten! Zie je het al voor je?

Is een industriële eettafel niets voor jou?

Dat is uiteraard mogelijk, alhoewel wij dat maar moeilijk kunnen geloven. Want zo’n buitengewoon fraaie industriële eettafel steelt toch iedereens hart?! Maar dat hoeft in jouw geval niet zo te zijn. Zo kan een glazen eettafel wel iets voor jou zijn. Het heeft een strakker design en past extreem goed thuis in moderne huisstijlen. Glas geen materiaal voor jou? Misschien past een houten eettafel beter bij jou? Bekend om zijn robuustheid en kracht. Er is vanzelfsprekend nog veel meer te beschouwen op het gebied van tafels. Kijk gerust rond!