Eettafel Steigerhout - Hazeland - Eyoba Design

De Tafel Steigerhout Hazeland is een moderne tafel die past in ieder interieur zowel binnen als buiten. De hoekige blokpoten zorgen voor menig stevigheid. De blokpoten staan in verbinding met een houten H-balk. Al onze steigerhouten tafels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. De Hazeland wordt met grootste zorg voor u geschuurd en afgewerkt. Ook bij deze tafel kunt u er voor kiezen om deze te laten behandelen. De behandeling beschermt tegen weersinvloeden en zal de levensduur van de tafel aanzienlijk verhogen. Bovendien kunt u kiezen voor beschermdopjes. De beschermdopjes hebben een dubbele functie: bescherming tegen houtrot & krassen van uw vloer. De Hazeland heeft een breedte van 80 cm of 100 cm en een lengte maat van 180 cm t/m 300 cm. Wilt u een ander formaat? Geen probleem neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via info@eyoba.com.

€ 469,00
Verwachte levertijd: 3 tot 4 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 469,00
Eettafel Steigerhout - Hazeland - Eyoba Design