Eettafel Steigerhout - Emmerik - dichte zijkant - Eyoba Design

Ben je opzoek naar een stoere leuke desing tafel van steigerhout die geschikt is voor binnen en buiten. Dan bent u vanaf nu bij Eyoba.com aan het juiste adres. Een van de beste tafels uit onze collectie is de ''Vergun'' design tafel. Al onze steigerhouten tafels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Het steigerhout dat wij gebruiken wordt netjes afgewerkt en goed geschuurd. Het schuren van deze tafels wordt standaard voor u gedaan, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Deze design steigerhouten tafel is geheel ''Made in Holland''. Deze design tafel heeft een onderstel van steigerbuizen en een steigerhouten blad. Het blad op het steigerbuizen frame is gemaakt van oud / gebruikt steigerhout. Het onderstel heeft een H-balk. Deze balk kan je in hoogte verstellen. Onder het steigerhouten tafel blad zit een rand. De steigerbuizen tafel is verkrijgbaar met wielen en zonder wielen. Standaard hebben deze tafels een breedte maat van 80 cm of 100cm en een lengte maat van 160 cm t/m 300 cm. Wilt u een ander formaat? Geen probleem neem hiervoor concact op met een van onze medewerkers via info@eyoba.com.  

€ 379,00
Verwachte levertijd: 3 tot 4 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 379,00
Eettafel Steigerhout - Emmerik - dichte zijkant - Eyoba Design