Dyyk - Sparrow Eettafel - Wit

Ontdek nu de mogelijkheden van de Sparrow eettafel. Deze tafel is van het Nederlandse mer Dyyk, een tafel om niet alleen aan te eten maar ook om aan te leven. Wat de tafel zo uniek maakt komt door het eiken blad in combinatie met het stalen frame, hierdoor past de tafel vrijwel in ieder interieur. Ook is er nog eens keuze genoeg want er zijn maar liefst 10 verschillende tafelblad maten beschikbaar voor grote gezinnen kleine gezinnen of gewoon mensen die houden van heerlijk lang tafelen de sparrow is er zeker geschikt voor. Er zijn ook 6 verschillende kleuren tafelbladen neem contact op voor de mogelijkheden. Met de Sparrow ga je zeker eindeloos genieten met een dyyk van een tafel!
€ 949,00
Verwachte levertijd: 6 tot 8 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 949,00
Dyyk - Sparrow Eettafel - Wit