Scab - Metropolis Rechthoekige Tafel - 160 x 90 cm

Ontdek de mogelijkheden van de Metropolis tafel van het merk Scab. De hele collectie Metropolis tafels hebben een tafelblad gemaakt van glas. Afhankelijk van het model en grootte van het blad zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. Elke variant is beschikbaar in transparant glas, daarnaast zijn er nog uitvoeringen beschikbaar zoals gerookt glas, mat glas, zwart en wit gelakt en zelfs een golfpatroon. Elke tafel variant en grootte hebben de volgende onderstellen: chroom, een combinatie van hout en chroom, hoogglans wit en hoogglans zwart. Het eindresultaat is een moderne eettafel die prima in een hedendaags interieur past of in een modern kantoorpand. En omdat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn zit er vast wel eentje voor jou tussen. Kijk daarom verder en maak de juiste combinatie tafel voor bij u in huis!
€ 1.058,00
Verwachte levertijd: 3 tot 4 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 1.058,00
Scab - Metropolis Rechthoekige Tafel - 160 x 90 cm