Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tafelonderstellen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Tafelonderstellen

Mixen en matchen, kleuren combineren, heerlijk vinden wij dat! Al helemaal als het over tafelonderstellen gaat. Ben jij ook zo lekker creatief met tafelonderstellen? Geen zorgen als je geen creatief botje in je lijf bezit. Je kan natuurlijk ook gewoon bijpassende tafelbladen uitzoeken. We hebben tafelonderstellen in dezelfde kleuren. Op die manier kan je tafel onderstellen en -bladen uitzoeken die geheel passen bij je eigen smaak, niet onbelangrijk natuurlijk!

Wat is de bedoeling van tafelonderstellenl?

Als je apart tafelonderstellen en bladen uitzoekt betekent dat je ze onderling kan wisselen. Als je bijvoorbeeld meerdere tafels hebt van dezelfde constructie kan je afwisselen met kleurencombinaties. Wanneer je tafelonderstellen beschadigd of niet meer mooi is kan je een nieuwe bestellen, zonder dat je gelijk een geheel nieuwe eettafel moet bestellen. Je bestelt namelijk gewoon nieuwe tafelonderstellen! Dit kan je natuurlijk ook gewoon doen als je bent uitgekeken op de kleur en weer een keertje iets anders wil. Ook kun je met materialen afwisselen. Een glazen tafelblad op een metalen tafelonderstel? Geen probleem!

Wat zijn de voordelen van tafelonderstellen?

Er zijn vele voordelen aan tafelonderstellen. Het meest belangrijke voordeel is de handigheid van het uit elkaar halen van je eettafel. Als je gaat verhuizen, hem mee op vakantie wil nemen of hem gewoon af en toe wil verplaatsen komt dit goed van pas. Misschien staat hij wel super mooi in die ene lege hoek waar je niks mee doet. Met mooie tafelonderstellen ziet het er een stuk mooier uit. Het is ook erg handig als je je tafel in de winter binnen wil zetten. Ben je op zoek naar iets wat in weer en wind buiten overleefd? Kijk dan eens naar onze terrastafel. Ook super handig als eettafel! Met die tafels kan je met mooi weer heerlijk in je tuin genieten van je maaltijd, of een lekker koud glas drinken.