Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tafelbladen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Tafelbladen

Varieer oneindig met tafelbladen voor je eettafel! Hou jij van rond of vind je vierkante bladen toch mooier? Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en wij hebben voor iedereen wat! Zelfs een bijpassende tafelonderstel. Wat natuurlijk ook leuk is is om verschillende kleuren of materialen tafelbladen en onderstellen te combineren, dat staat gelijk origineler! Om het helemaal af te maken zet je dan nog een mooie bos bloemen op je tafelblad en je bent helemaal klaar.

Wat zijn de voordelen van losse tafelbladen

Er zitten verschillende voordelen aan tafelbladen. Zo kan je tafelbladen bijvoorbeeld altijd makkelijk van het onderstel afhalen. Makkelijk als je hem af en toe wil verzetten om weer eens een andere look te proberen. Ook kan je altijd een deel van je eettafel vervangen als er iets beschadigd of niet meer mooi is. Ben je uitgekeken op tafelblad, maar is je onderstel nog prima? Dan haal je alleen een tafelblad! Super simpel en handig dus. Is jouw perfecte tafel rond, maar zit je met een ruimte probleem? Kijk dan eens bij ronde eettafel uitschuifbaar.

Voor welk materiaal tafelblad ga je

Als je het over materialen hebt dan valt er heel wat te kiezen, we hebben voor iedereen wel wat wils. Een populair materiaal is polypropyleen. Dit is een soort plastic en erg sterk spul! Ook een groot pluspunt is het gemak waarmee je de tafelbladen schoonmaakt. Een andere materialen waar tafelbladen vaak van zijn gemaakt is bijvoorbeeld glas. Net als polypropyleen zijn deze tafelbladen er makkelijk schoon te maken. De materiaalkeuze is bijna eindeloos. Ook kun je natuurlijk voor een bepaalde kleur gaan. Eentje die bijvoorbeeld bij je stoelen past of misschien word je wel verliefd op een doorzichtige eettafel! Het zou zomaar kunnen, wij hebben daar namelijk wel ervaring mee.