Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Wicker eettafel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wicker eettafel

Stel je eens voor, het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, en de temperaturen zijn ook nog eens aangenaam. Op dit soort momenten is er niks beters als met een lekker koud glas drinken in je tuin zitten. Dan wil je natuurlijk wel een mooie tafel hebben om bij te zitten. Met een wicker eettafel komt dat helemaal goed! Wicker is een geweldig spul wat vooral buiten erg goed staat. Het lijkt alsof de tafel in elkaar gevlochten is. Bovendien oogt het materiaal erg natuurlijk, waardoor een Wicker eettafel perfect bij je bloemetjes past! Dan kun je pas echt de bloemetjes buiten zetten. Kijk eens bij terrastafel voor meer inspiratie.

Wat zijn de voordelen van een wicker eettafel

Iedereen is natuurlijk wel eens onhandig. Dan komt de wicker eettafel goed van pas. Het materiaal is makkelijk schoon te maken met een doekje, geen zorgen dus als je een keertje met wat knoeit! Gewoon een vochtig doekje er overheen en het is weer helemaal perfect. Een extra toevoeging kan een wicker eettafel met een glazen blad zijn. Hoe easy wil je het hebben? De glasplaat kan je gemakkelijk afnemen. Een ander voordeel van een wicker eettafel is dat het tegen regen kan en dus perfect is als tuinmeubel!

Hoe stijl jij jou wicker eettafel

Een wicker eettafel kan je helemaal aanpassen naar jouw wensen. Om de kleur hoef je het in ieder geval niet te laten, daarin is keuze genoeg. De zachte natuurlijke kleuren maken je tuin helemaal af. Je kan je wicker eettafel ook samen met een bank of stoelen bestellen. Je wil natuurlijk wel lekker kunnen uitrusten! Hiermee kan je bij je tafel nog meer variëren in stijl. Je kan er kussens bijzetten in een felle kleur of met een opvallende print. De tafel lekker rustig en natuurlijk houden is natuurlijk ook een goeie optie! Geen zin in schoonmaak werk? Kijk eens bij ronde glazen eettafel.