Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Steigerhouten eettafel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Steigerhouten eettafel

Creëer de ultieme huiskamersfeer met de steigerhouten eettafel! Met zijn warme en landelijke gevoel is de steigerhouten eettafel een echte eyecatcher voor jouw interieur. Door het gebruik van deze duurzame houtsoort kun je met het juiste onderhoud er jarenlang van genieten. En met zijn robuuste uitstraling heb je ook een decoratief meubel in huis! De gecoate steigerhouten eettafel is goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen, zon en wind waardoor je de tafels zelfs buiten kunt gebruiken! Wil je weten in welke varianten en welke styling tips je hebt? Lees snel hieronder verder!

Verschillende kleuren en maten van steigerhouten eettafel

Daarnaast kun je de steigerhouten eettafel verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Zo zijn ze verkrijgbaar met een white, grey, black of brown wash. En met de naturel houtkleur geeft de steigerhouten eettafel zijn ware karakter weer: een stoere, industriële look. Daarnaast kun je er voor kiezen voor een tafel met houten poten of een tafel met een metalen frame, het is maar net wat jij wilt! wil je weten welke mogelijkheden je hebt? Lees dan snel verder!

Styling tips van een steigerhouten eettafel

Doordat de uitstraling van de steigerhouten eettafel erg warm en toch ook robuust is, is deze dinertafel eigenlijk met van alles combineren. Zo kun je de houtkleur van de steigerhouten eettafel combineren met rustieke eetkamerstoelen waardoor je je interieur een landelijke setting geeft. Of je gooit een sprankje moderne stijl er in met zo’n trendy hanglamp. Je kunt alle kanten op! Mocht je toch niet overtuigd zijn van het stoere design, dan kun je ook gerust kiezen voor andere soorten tafels in ons assortiment! Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde stijl, zoals een design eettafel, of kom dichter bij elkaar met een ronde eettafel! Neem gauw een kijkje in ons assortiment eetkamertafels en ontdek jouw nieuwe dinermeubel!