Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin
€ 589,00
+ -

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin

€ 589,00


sale-10% ZomerSALE korting

tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers kan de levertijd langer zijn dan normaal. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Maak kennis met de Hölke collectie van het merk Typisk. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende meubels, die volledig van MDF hout en eikenhout zijn gemaakt. Door de kleuren en het materiaal dat is toegepast krijgen de meubels een landelijk uiterlijk. Bovendien zijn de meubels uit deze Hölke collectie gemakkelijk in elkaar te zetten. Bestel een van deze meubels uit de Hölke collectie vandaag nog bij Eyoba!

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin

  • Typisk - Hölke Eettafel - Bruin

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin

Technische Details

Type tafel Eettafel
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Hoogte (cm) 75
Lengte (cm) 90
Breedte (cm) 180
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Hout
Onderstel 4-Poots

Beschrijving

Maak kennis met de Hölke collectie van het merk Typisk. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende meubels, die volledig van MDF hout en eikenhout zijn gemaakt. Door de kleuren en het materiaal dat is toegepast krijgen de meubels een landelijk uiterlijk. Doordat het onderstel ook hetzelfde materiaal heeft wordt het een mooi geheel. Deze eettafel heeft een rechthoekige vorm en heeft een geschikte hoogte om aan te dineren. De eettafel is natuurlijk goed te combineren met de andere meubels uit deze collectie, maar dit kan ook met andere meubels uit een ander interieur. Bovendien zijn de meubels uit deze Hölke collectie gemakkelijk in elkaar te zetten. Bestel een van deze meubels uit de Hölke collectie vandaag nog bij Eyoba!

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin
€ 589,00

Typisk - Hölke Eettafel - Bruin

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Typisk

Beleef het typisch Scandinavische design van Typisk! Als één van de leiders op het gebied van design meubels zet dit merk zelf de trend. Het bedrijf heeft diepe wortels in de Deense design traditie, die tegenwoordig gecombineerd worden met invloeden uit de hele wereld. Zo is er een immens populaire collectie ontstaan die je overal terug kunt vinden. En ook niet onbelangrijk, de meubels van Typisk zijn erg voordelig geprijsd. Te gek!