Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom
€ 469,00
+ -

Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom

Verwachte levertijd: 6 tot 8 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 469,00

Artikelomschrijving

Ontdek de Scandes Tinggade eettafel. Deze tafel komt uit de Scandes Tinggade tafel collectie, de Tinggade tafel collectie bestaat uit één koffietafel en nog twee eettafels De eettafels zijn bijvoorbeeld weer te combineren met de koffietafel. Omdat het tafelblad gemaakt is van hout en afgelakt is met matt witte lak is de tafel makkelijk te reinigen. Dus wil jij genieten van Scandinavisch bestel dan de Scandes Tinggade eetafel of kijk eens naar de koffietafel in de Tinggade collectie en maak jouw interieur compleet!

Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom

  • Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom

Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom

Technische Details

Type tafel Eettafel
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Hoogte (cm) 74
Lengte (cm) 270
Breedte (cm) 100
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Chroom
Onderstel 4-Poots

Beschrijving

Ontdek de Scandes Tinggade eettafel. Deze eettafel komt uit de Scandes Tinggade tafel collectie, de Tinggade tafel collectie bestaat uit één koffietafel en nog twee eettafels. De eettafels zijn bijvoorbeeld weer te combineren met de koffietafel, door zijn uitstraling staat deze prachtig in een landelijke kamer en brengt de tafel je iets dichter bij Scandinavië. Omdat het tafelblad gemaakt is van hout en afgelakt is met matt witte lak is deze tafel makkelijk te reinigen zo blijft deze altijd zijn klassieke uitstraling houden. Doordat het onderstel gemaakt is van chroom, dus wil jij genieten van Scandinavisch bestel dan de Scandes Tinggade eettafel of kijk eens naar de koffietafel in de Tinggade collectie en maak jouw interieur compleet!

Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom
€ 469,00

Scandes - Tinggade Eettafel - Wit - Chroom

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Scandes

Profiteer nu van design voor een betaalbare prijs met de meubels uit de collectie van Scandes! Dit merk beschikt over Deens design in zijn puurste vorm: altijd een stapje voor op de aankomende trends. Stilstand is achteruitgang. De combinatie van kwaliteit, stijl en natuurlijk de prijs maakt de producten van Scandes zeer aantrekkelijk. Je vind ze dan ook terug in plaatsen over de hele wereld. Ontdek snel hoe je jouw interieur kan opvrolijken met Scandes!