Kartell - Maui Tafel - Wit
€ 470,00
+ -

Kartell - Maui Tafel - Wit

Verwachte levertijd: 3 tot 4 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 470,00

Artikelomschrijving

Maak direct kennis met de Kartell Maui tafel, een ontwerp uit de handen van Vico Magistretto. De Kartell Maui tafel werd in 1996 ontworpen, maar is desondanks nog altijd uniek in zijn soort. De tafel is leverbaar in vijf verschillende vormen en formaten, die allen volgens dezelfde structuur zijn ontworpen. Ga ook voor de meest functionele tafel die zich al ruim bewezen heeft door hem vandaag nog in huis te halen!

Kartell - Maui Tafel - Wit

  • Kartell - Maui Tafel - Wit
  • Kartell - Maui Tafel - Wit
  • Kartell - Maui Tafel - Wit
  • Kartell - Maui Tafel - Wit

Kartell - Maui Tafel - Wit

Technische Details

Type tafel Eettafel
Interieurstijl Strak / Modern
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Hoogte (cm) 72
Lengte (cm) 80
Breedte (cm) 80
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Metaal
Onderstel 4-Poots

Beschrijving

Maak direct kennis met de Kartell Maui tafel, een ontwerp uit de handen van Vico Magistretto. De Kartell Maui tafel werd in 1996 ontworpen, maar is desondanks nog altijd uniek in zijn soort. Qua afwerking behoort de Maui nog steeds tot de beste tafels van dit moment. De tafel is leverbaar in vijf verschillende vormen en formaten, die allen volgens dezelfde structuur zijn ontworpen. Dit maakt de Kartell Maui tafel ontzettend geschikt als tafel in elke woonruimte, maar ook in bijvoorbeeld gemeenschappelijke ruimtes zoals bars en restaurants. Kies vervolgens zelf welke sfeer jij de ruimte wil geven door te kiezen uit een van de drie kleuren: antraciet, zinkwit of marineblauw. Onder elk tafelblad zitten dezelfde verchroomde stalen poten, die het plaatje compleet maken. Ga ook voor de meest functionele tafel die zich al ruim bewezen heeft door hem vandaag nog in huis te halen!

Kartell - Maui Tafel - Wit
€ 470,00

Kartell - Maui Tafel - Wit

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Kartell

Kartell is een prestigieus merk uit de hoofdstad van de design wereld: Milaan! Al sinds 1949 symboliseert Kartell het pure Italiaanse design met een collectie van meubelen, verlichting en woonaccessoires. In samenwerking met de meest vooraanstaande ontwerpers creëert het Milanese bedrijf eigentijdse klassiekers met een hip design. Ze zijn multifunctioneel, gemakkelijk in het onderhoud en een lust voor het oog. Ervaar het zelf en neem een duik in de wondere wereld van Kartell!