Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Houten eettafel

€ 228,00

LaForma - Florida Eettafel - Transparant - Chroom

€ 488,00

LaForma - Eos Eettafel - Transparant - Wit

€ 600,00

LaForma - Corvette Tuintafel - Bruin

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Houten eettafel

De houten eettafel staat centraal in de eetkamer. Aan een houten tafel geniet je samen met familie en vrienden van lekkere maaltijden en van elkaars aanwezigheid. Een houten eettafel bepaalt de onder andere de sfeer van de kamer en is dus een belangrijk onderdeel van de kamer. Bij het kiezen van een houten eettafel let je dus op zowel een aanvullende look als de functionaliteit!

De voordelen van een houten tafel

Een houten eettafel is sterk en duurzaam, waardoor houten tafels langdurige investeringen zijn. De houten tafel is onder andere verkrijgbaar in verschillende soorten hout, zoals eiken of teak. Elke houtsoort heeft zijn eigen natuurlijke kleur en andere eigenschappen. Zo kent een eiken eettafel een unieke nerfstructuur, is duurzaam en slijtvast en heeft een stoere uitstraling. Een teak eettafel is daarentegen sterk, eenvoudig in het onderhoud en heeft een warme uitstraling.

Daarbij is een houten tafel verkrijgbaar in diverse vormen, zodat er voor elke gelegenheid een passende houten eettafel te vinden is. Een ronde houten eettafel bezit een gezellige geest, waarbij ze de conversatie bevordert. Een rechthoekige houten tafel heeft weer een klassieke of traditionele uitstraling, waarbij er meer plaats is voor grotere gezelschappen. De houten eettafel is ook gemakkelijk te bewerken, zodat houten tafels in een breed scala aan maten te verkrijgen zijn. Gelukkig maar, want een houten eettafel mag niet te groot en niet te klein zijn! Een houten tafel is tevens in verscheidene stijlen beschikbaar. Een landelijke tafel heeft bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling met warme elementen, waar een moderne houten tafel een synthetisch of gepolijst uiterlijk kan hebben. Na verloop van tijd is een houten tafel eenvoudig aan te passen, door de houten tafel licht te schuren en vervolgens te beitsen of schilderen, geef je je houten eettafel in een handomdraai een geheel nieuwe look!