Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Grenen eettafel

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Grenen eettafel

Ontdek nu alle mogelijkheden die een grenen eettafel met zich mee brengt! Een grenen eettafel oftewel grenenhout is een duurzame houtsoort dat sinds jaar en dag al een gerespecteerde houtsoort is voor het verwerken van meubilair. Grenenhout is op 1 na de meestvoorkomende houtsoort voor meubels in Nederland na vurenhout. Grenenhout kenmerkt zich door de karakteristieke lijnen die door het hout lopen. Dit zal ook jouw tafel sieren wanneer je deze in huis neemt. Wil je weten waarom je hem in huis moet nemen? Lees dan snel de volgende kopjes!

Onderhoudstips voor de grenen eettafel

Wanneer je een grenen eettafel koopt dan weet je één ding zeker, namelijk dat een zo’n eetkamertafel relatief weinig onderhoud nodig heeft. Het is een zachte houtsoort wat indien onbehandeld met een olie ingesmeerd kan worden ter bescherming of afwerking. Dit is ter voorkoming van ongewilde vlekken en kringen, maar waardoor je toch nog de karakteristieke natuurlijke looks van het grenenhout behoud. Net als een koloniale eettafel heeft een grenen eettafel vele voordelen. Benieuwd naar welke dat zijn? Lees dan gauw verder of bestel en ervaar het zelf!

Voordelen van een grenen eettafel

Aanschaffing van een grenen eettafel getuigd van oog voor klasse en schoonheid, want beauties dat zijn het zeker. Buiten het feit dat ze wonderschoon zijn hebben ze nog meerdere voordelen. Zoals eerder vernoemd heeft deze tafel weinig onderhoud nodig eveneens een glazen eettafel. Tevens is grenenhout minder duur dan een hardhouten soort wat weer voordelig is voor jouw portemonnee. En dat is in deze tijden wel zo prettig toch?! Een grenen eettafel past perfect in een landelijke of brocante huisstijl! Mocht je interesse gewekt zijn voor een grenen eettafel, kijk dan snel in onze ruime collectie en vindt jouw ideale tafel!