Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Glazen eettafel

€ 795,00

Diamond Table - Eettafel - Kubikoff

€ 642,00

LaForma - Corona - Glas - Uitschuifbaar

€ 228,00

LaForma - Florida Eettafel - Transparant - Chroom

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Glazen eettafel

Een glazen eettafel is bijna niet weg te denken uit de hedendaagse moderne keuken. De eetkamer is vandaag de dag zowel een ontmoetingsplek als gezellig en comfortabele zitplaats. Een eetkamertafel bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling van je eetkamer, en dus neemt de eettafel een prominente plaats in. Dus op zoek naar een stijlvolle en functionele eettafel? Een glazen eettafel biedt uitkomst!

De voordelen van een glazen tafels

Glazen tafels geven je interieur een open en ruimtelijke impuls. Mede dankzij de transparantie van het glazen tafelblad, laat een glazen eettafel je eetkamer groter lijken. Dit maakt een glazen eettafel ideaal voor in de kleine eetkamer of studentenkamer, alsmede in een kantoor! Door het strakke design en de minimalistische look, wordt een glazen eettafel vaak als modern gezien. Echter, ook in een warme omgeving als een landelijke interieur staat een glazen eettafel zijn mannetje! Glazen tafels passen zich namelijk moeiteloos aan de kleuren van de omgeving aan.

Glazen tafelblad

Een glazen tafelblad biedt daarnaast ook vele voordelen. Zo is een glazen eettafel gemakkelijk te reinigen. Eventuele vlekken trekken niet in het glazen tafelblad en tasten het glazen tafelblad niet aan. Simpelweg het glazen tafelblad afvegen met een schone, natte doek is vaak al voldoende. Daarbij zijn glazen tafels duurzaam en behoeven ze praktisch geen onderhoud. Tevens is een glazen eettafel hittebestendig. Dus weg met onderzetters en placemats! Naast glas hebben wij ook houten eettafels in ons assortiment. Glazen tafels zijn er in allerlei varianten. Onze glazen tafels verschillen bijvoorbeeld van elkaar qua design, vorm en kleur. Ben je dus op zoek naar een ronde glazen eettafel? Naar een glazen eettafel met een rechthoekig tafelblad? Of ga je voor die met het matte glazen tafelblad? Een glazen eettafel is er altijd in het gewenste model. Bekijk dus snel de glazen tafels uit ons assortiment!