Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Eettafel sloophout

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Eettafel sloophout

Haal meer uit je eetkamer met een eettafel sloophout editie! Een eettafel van sloophout is een ware eyecatcher in je interieur en geeft je huis een unieke touch. Want in principe is elke tafel anders! Het ene kleurtje hier, het andere tintje daar en misschien wel een heel ander modelletje. Bovendien kan het hout natuurlijk ook verschillen qua afkomst en daardoor geeft elke tafel een bijzonder doorleefd gevoel. Zo’n stoere eetkamertafel wil jij toch ook? Check dus gauw de collectie en doe wat ideetjes op of ontdek hieronder alles over de eettafel sloophout variant!

Waarom een eettafel sloophout?

In de eerste plaats kies je natuurlijk een eettafel sloophout model voor zijn unieke en stoere looks. En dat is eigenlijk ook het belangrijkste, want de eetkamertafel neemt een vooraanstaande plaats in in je huis. Maar zeker ook niet onbelangrijk, de sloophouten meubelen zijn ook nog eens hartstikke duurzaam! Ze worden, zoals de naam al een beetje impliceert, gemaakt van sloophout afkomstig uit bijvoorbeeld panden die tegen de vlakte gaan. En dat maakt de tafel weer zo uniek! Daarnaast geeft een eettafel sloophout editie je interieur een eigentijds, stoer en toch ook weer gezellige uitstraling: een uitzonderlijke combinatie!

Styling tips en alternatieven voor je eettafel sloophout

Hoewel de kleuren en designs van de eettafel sloophout varianten ver uit elkaar kunnen liggen, hebben ze wel één ding gemeen: de zijn allemaal dynamisch druk! De beste stylistes raden je dan ook aan je nieuwe tafel te combineren met rustige elementen en omgeving. Dan komt-ie nog meer tot zijn recht! Vind je de eettafel sloophout modellen iets te veel van het goeie? Dan kun je altijd nog eens een normale houten eettafel checken. Of ben je wel van de sfeer die deze stoere tafels ademen? Check dan eens een industriële eettafel voor een ruig en rustiek effect!