Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart
€ 949,00
+ -

Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart

Verwachte levertijd: 6 tot 8 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 949,00

Artikelomschrijving

Ontdek nu de mogelijkheden van de Sparrow eettafel. Er is nog eens keuze genoeg want er zijn maar liefst 10 verschillende tafelblad maten beschikbaar. Met de Sparrow ga je zeker eindeloos genieten met een dyyk van een tafel!

Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart

  • Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart

Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart

Technische Details

Type tafel Eettafel
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Lengte (cm) 160
Breedte (cm) 90
Materiaal Hout
Materiaal onderstel RVS
Onderstel 4-Poots

Beschrijving

Ontdek nu de mogelijkheden van de Sparrow eettafel. Deze tafel is van het Nederlandse mer Dyyk, een tafel om niet alleen aan te eten maar ook om aan te leven. Wat de tafel zo uniek maakt komt door het eiken blad in combinatie met het stalen frame, hierdoor past de tafel vrijwel in ieder interieur. Ook is er nog eens keuze genoeg want er zijn maar liefst 10 verschillende tafelblad maten beschikbaar voor grote gezinnen kleine gezinnen of gewoon mensen die houden van heerlijk lang tafelen de sparrow is er zeker geschikt voor. Er zijn ook 6 verschillende kleuren tafelbladen neem contact op voor de mogelijkheden. Met de Sparrow ga je zeker eindeloos genieten met een dyyk van een tafel!

Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart
€ 949,00

Dyyk - Sparrow Eettafel - Zwart

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Dyyk

Dyyk: nuchter in design. Het Nederlandse merk Dyyk staat voor frivool en avontuurlijk, maar is ook heerlijk nuchter. Misschien zijn het de heerlijk nuchtere Nederlandse roots van het merk, maar écht design en nuchterheid gaat uitstekend samen! Met Dyyk ben je gegarandeerd van stijl, kwaliteit en de juiste prijs. Bekijk snel de hele collectie!